Онгоцны хоол яагаад өөр амтагддаг вэ?

МУ CONTENT

Шинэ мэдээ

Сонирхолтой

Онгоцны хоол яагаад өөр амтагддаг вэ?

Онгоцны хоол яагаад өөр амтагддаг вэ?

 

Та аяллаа сонирхолтой болгохын тулд амтлаг шоколад, хачиртай талх, нарийн боов цүнхэлж онгоцондоо сууж байсан байх. Гэвч нислэг эхэлж аяллын богцоо задлахад хүлээж байсан шиг сайхан амттай санагддаггүй болохыг анзаарч байсан уу?

.

Бид хүйтэн хоол идэхэд тийм ч таатай санагддаггүй. Үүнтэй адил агаарын урсгалд орж, онгоцны бүхээгт хүчилтөрөгчийн даралт унах үед зорчигчдын амтлах, үнэрлэх чадвар буурдаг байна. .

 

 

Нислэгийн үеэр хоол хүнсэнд агуулагддаг давсны амт 20-30 хувиар, элсэн чихэр 15-20 хувиар буурдаг болохыг Германы судлаачид олж мэдсэн байдаг. .

Мексикийн нислэгийн компанийн дэд Ерөнхийлөгч Антонио Фернандез агаарт хөөрөх үед хүний бие мэдрэмжээ 70 хувиар алддаг гэсэн байна.

Нислэгийн үеийн хоол хүнс бэлддэг ахлах тогооч нар зарим төрлийн амт өндөрт илүү дээр амтагддаг гэжээ. .

 

 

Эх сурвалж: www.cnn.com

Санал болгох

0 Сэтгэгдэл

Сэтгэгдэл үлдээх