Дөрөвдүгээр сарын эхний хоёр долоо хоногт хураасан цай хамгийн амттай бөгөөд чанартайд тооцогддог.
Хятад улсын цайны тариалангийн бүс нутгуудад жилийн хамгийн шимтэй цайны навч хураах ажил энэ өдрүүдэд ид өрнөж байна.
Хятад бол ногоон, шар, хар, цагаан, улаан болон оолонг гэх зургаан төрлийн цайны өлгий нутаг бөгөөд цай нь эрт дээр үеэс хятадын соёлын салшгүй нэг хэсэг байсаар ирсэн.
Эдгээр зургаан төрлийн цайг янз бүрийн цэцэгсийн үнэр амтаар баяжуулан хоёр мянга гаруй нэр төрлийн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэн дэлхий дахинд нийлүүлдэг юм.
Эх сурвалж: mn.cctv.com
Уншигч та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын нэр төрд халдахгүй, ёс бус, бүдүүлэг үг хэллэг ашиглахгүй
байж, өөрийн болоод хүний үзэл бодлыг хүндэтгэнэ үү.