Гадар нь цайсан, цагаан нунтаг зүйл тогтсон эсвэл арзайж толботсон шоколад бидэнтэй таарч л байдаг шүү дээ. Бид нэг их тоохгүй идэж л орхидог. Тэр тусмаа чихэртэй, сүүтэй шоколад дээр ихэвчлэн ажиглагддаг эдгээр шинж бол мөөгөнцөр юм.
Хүнс, хоол мууддаг шиг шоколад ч муудаж гадраа өөрчилдөг. Цагаарсан шоколад хорт хавдар үүсгэдэг юм.
Шоколадны найрлагад сүү, масло гэх мэт муудах бүтээгдэхүүн ордог. Мөн хайлах, хөлдөх гэх мэт хадгалах горимоос шалтгаалан муудаж цайдаг байна.
Шинэ, цэвэр, удаж урвалд ороогүй, зөв горимоор хадгалсан шоколад хэзээ ч цайсан байдаггүй юм шүү.
Уншигч та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын нэр төрд халдахгүй, ёс бус, бүдүүлэг үг хэллэг ашиглахгүй
байж, өөрийн болоод хүний үзэл бодлыг хүндэтгэнэ үү.
Hunii hudlaa post huulalgui uursduu sudlaad unen medeelel tavij bai l daa