СПОРТ
ХӨГЖИМ
™ watch

Халуун сэдэв: Коронавирус нь царцсан тос шиг тул халуун, бүлээн хоол, унд хэрэглэхийг зөвлөж байна

Нийтэлсэн
3 жилийн өмнө


Сурталчилгаа
Нийтэлсэн:   Т.Сайнбуян
3 жилийн өмнө

АШУИС-ийн Монгол Анагаах ухааны дотор өвчин судлалын тэнхимийн багш С.Сээсрэгдоржтой ярилцлаа. Тэрбээр

  • Адууны махыг 12-р сарын 22-ноос 1-р сарын 22-ны хооронд идэх нь зохимжтой үе
  • Уламжлалт эмчилгээ дархлааны эсийг сэргээдэг
  • Халдвар тусаад эдгэрсэн хүмүүс уламжлалт эмчилгээ, засал хийлгэвэл сайн
  • Уушгины үүд- хамар. Онгорхой явж болохгүй тул амны хаалт зүүх шаардлагатай
  • Коронагийн буянаар уйдах биш, суралцах хэрэгтэй хэмээн зөвлөж байна. 
Сурталчилгаа


Сэтгэгдэл (1)

Уншигч та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын нэр төрд халдахгүй, ёс бус, бүдүүлэг үг хэллэг ашиглахгүй
байж, өөрийн болоод хүний үзэл бодлыг хүндэтгэнэ үү.

зочин 197
3 жилийн өмнө
66.181.161.14

Манай ард түмний их өв соёлын нэг хэсэг нь Тэжээхүйн ухаан. Эрт дээр үеээс эрүүл, зөв хооллох, идэх хэмжээгээ тохируулах, цаг улирал, нас биеийн онцлогтоо тохирсон хоол ундыг хэрэглэх арга ухааныг мэддэг байсан нь олон зууныг дамжин ирсэн АУ-ы ном сударт бичигдэн үлдсэн байдаг. Амьдралаар шалгагдсан, арвин их мэдлэгээс цаг үеийн нөхцөл байдал, тулгамдаж байгаа сэдвийг хөндөн, олон түмэндээ түгээж байгаа доктор, профессорт С.Сээсрэгдорждоо баярлалаа.

© 2019 livetv.mn. Бүх эрх хуулиар хамгаалагдсан.
Мэдээлэл хуулбарлах хориотой.